Huolto ja korjaus

 

Muista aina liittää korjauslomake laitteen mukaan!

 


Lyth-Instrument Oy on vuodesta 1943 toiminut painemittaustekniikkaan erikoistunut suomalainen kenttälaitevalmistaja. Yhtenä erikoispalvelumuotona toimintamme kattaa myös korjaus ja huoltotoiminnot asiakkaan kalvotoimisille painemittauslaitteille.


Prosessiteollisuuden käyttämät mittauskalvolliset kenttälaitteet, jotka ovat kosketuksissa prosessiaineen kanssa ovat mekaanisesti ja syöpymällä kuluvia osia. Huoltomme on erikoistunut suorittamaan näihin rakenteisiin liittyvät huoltotoimenpiteet, kuten mittauskalvon uusinnat sekä välitysnestetäytöt. Korjauskustannukset ovat korkeintaan noin puolet uuden samanlaisen laitteen ostohinnasta, joten huoltokorjaukset ovat taloudellisesti kannattavia.


Huollettu laite on toiminnaltaan verrattavissa täysin uuteen laitteeseen. Laitteen alkuperäisellä valmistajalla tai merkillä ei ole merkitystä. Huollettavaksi lähetetyn laitteen elektroniikkaan pystymme tekemään korjauksia vain rajoitetusti.


Huoltoon lähetettävien laitteiden mukana tulee olla korjauslomake täytettynä. Korjattujen laitteiden mukana lähetetään alkuperäinen korjauslomake, josta nähdään laitteille tehdyt toimenpiteet. Lomakkeiden avulla pystymme seuraamaan tarkasti laitteisiin tehdyt toimenpiteet ja seuraamaan niiden kulkua. Kaikkiin huoltokorjauksiin liittyvissä asioissa annamme tarvittaessa lisätietoa

 

Kaikki huoltoon ja korjaukseen tulevat laitteet lähetetään tehdasosoitteeseen:

 

Lyth-Instrument Oy
Peltosaarenkatu 8
11130 Riihimäki
P. 019 760 330