Kysy meiltä lasermerkatut positiokilvet.

Huolto ja korjaus

 

Muista aina liittää korjaussaate tuotteen mukaan!

 


LYTH-INSTRUMENT OY on vuodesta 1943 toiminut painemittaustekniikkaan erikoistunut suomalainen kenttälaitevalmistaja. Yhtenä erikoispalvelumuotona toimintamme kattaa myös korjaus ja huoltotoiminnot asiakkaan kalvotoimisille painemittauslaitteille.


Prosessiteollisuuden käyttämien ns. mittauskalvollisten kenttälaitteiden prosessin koskettamat osat ovat mekaanisesti ja syöpymällä kuluvia rakenteita. Huoltomme on erikoistunut suorittamaan näihin rakenteisiin liittyvät huoltotoimenpiteet, kuten mittauskalvon uusinnat sekä välitysnestetäytöt. Korjauskustannukset näiden osalta ovat korkeimmillaankin noin puolet uuden vastaavan laitteen hankintahinnasta, joten huoltokorjaus on yleisesti ottaen taloudellisesti kannattavaa.


Huollettu laite on toiminnaltaan verrattavissa täysin uuteen laitteeseen. Laitteen alkuperäisellä valmistajalla tai merkillä ei ole merkitystä. Huollettavaksi lähetetyn laitteen elektroniikkaan pystymme tekemään korjauksia vain rajoitetusti.


Huoltoon tulevien laitteiden mukaan tulee liittää KORJAUSERITTELY kaavake mahdollisimman kattavasti täytettynä ja palauttamaan sen meille korjattavaksi lähettämienne laitteiden yhteydessä, se edesauttaa huollon tekemistä. Korjattujen laitteiden mukaan tulee liitettynä sama korjaussaate josta ilmenevät tehdyt toimenpiteet. Näin pystymme seuraamaan korjausten kulkua puolin ja toisin. Kaikkiin huoltokorjauksiin liittyvissä asioissa annamme tarvittaessa mielellämme lisätietoja.

 

Huom! Kaikki huoltoon ja korjaukseen tulevat laitteet lähetetään tehdasosoitteeseen:

 

LYTH-INSTRUMENT OY
Peltosaarenkatu 8
11130 Riihimäki
P. 019 760 330